preg_match(): Allocation of JIT memory failed, PCRE JIT will be disabled. This is likely caused by security restrictions. Either grant PHP permission to allocate executable memory, or set pcre.jit=0 in /home/autoservicepartner/rexautomobile.com/web/Ip/Internal/Vendor/Aura/Router/Route.php:284 Servisim dhe mirëmbajtje

OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

OFERTA JONË ËSHTË CILËSIA

Inspektimi nga profesionistët

Ne ju ofrojmë një inspektim dhe mirëmbajtje profesionale për automjetin tuaj.

  • Për të gjitha modelet e automjeteve, pamvarsisht nga viti i prodhimit të automjetit
  • Regjistrimi i të gjitha shërbimeve në broshurën e shërbimit


Programi gjithpërfshirës për makinën tuaj 

Çdo inspektim në servisin tonë bëhet sipas specifikave të prodhuesit të automjetit.
Stafi ynë i mekanikëve shqyrton të gjithë komponentët dhe inspekton shumë sisteme të rëndësishme për sigurinë, nga motorri në elektronikë dhe deri tek sistemi i frenaimit.
Ata gjithashtu do të ndërrojnë vajin e automjetit tuaj dhe do të zëvendësojnë filtrin, do të kontrollojnë çdo gjë sipas nevojës dhe do të zëvendësojnë pjesët e dëmtuara, me pjesë rezervë të cilësisë së lartë dhe me garancion 1 vjeçar.